Αγγουροξυπνημένοι

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Αγγουροξυπνημένοι

Αγγουροξυπνημένοι

Αεροπόροι …για κλάμματα!

Οι ΑΓΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΙ παρόντες και φέτος στο Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι υπόσχονται να σας απογειώσουν μακριά από σκοτούρες και προβλήματα . Ελάτε να απολαύσουμε μαζί την πτήση στους ρυθμούς του μεγαλύτερου καρναβαλιού της Κρήτης !

 

Θέμα: Αεροπόροι …για κλάμματα!

Τιμή: 35€, παιδική 26€

Τηλ.: 6937 243912 – 6984 169061

Καλέστε / 6937243912 (Τηλ.) / 6984169061 (Τηλ.)


Αγγουροξυπνημένοι

Αγγουροξυπνημένοι

 

Πριν από κάμποσο καιρό στην πόλη του Ρεθύμνου. Μία παρέα νεαρή, κορίτσια και αγόρια, Χαιρόμασταν τη νιότη μας, νιώθαμε βασιλιάδες. Και δεν μας άρεσε ποτέ να έχουμε… μπελάδες! Είχαμε όμως πρόβλημα και ψάχναμε για λύση, Θε μου και ήντα θα γενεί και ποιος θα μας ξυπνήσει;

Μια χειμωνιάτικη βραδιά, ήταν του 2000, ήμασταν πάλι αραχτοί, ξύναμε το κεφάλι…και ξάφνου στο ραδιόφωνο βγάζουνε ντελάλη πως το Κυνήγι Θησαυρού ξεκίνησε και πάλι. Το είπαμε στους φίλους μας κι όλοι τρελαμένοι, Φτιάξαμε την ομάδα μας  ̋ ΟΙ ΑΓΓΟΥΡΟΞΥΠΝΗΜΕΝΟΙ ̏!!!

Κάθε χρονιά ακούγανε όλοι το νταβαντούρι. Και γέλαγαν που έβλεπαν το σήμα μας το αγγούρι. Και η γιορτή εφούντωσε μια Καθαρή Δευτέρα. Ήταν του 2012 εκείνη η ημέρα. Στου Μακρυπόδη τη κορφή, πάνω εκεί στα όρη. Επαίζαμε τη λύρα μας και τραγουδούσαμε όλοι. Κι όπως επίναμε ρακί κι είχαμε μαύρο χάλι. Αποφασίσαμε λοιπόν να μπούμε καρναβάλι.

 

Background Image