Oi Alloi club

Home / Participants / Oi Alloi club

Oi Alloi club

Kadro D’ Alloi

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΙΔΡΥΣΗΣ:  1993
ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ:  300

Call / 6977726931 (Tel.) / 6986751055 (Tel.)

Visit / 


Oi Alloi club

Oi Alloi club

 

1993.Μια παρέα με φαντασία,διάθεση και τρέλα βάζει τον θεμέλιο λίθο για την δημιουργία μιας από τις μακροβιότερες ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.Κανείς δεν είχε στο μυαλό του να «παντρέψει» το παρελθόν με το παρόν,κανείς δεν φανταζόταν πολύμηνη προετοιμασία,χορούς των ομάδων,νυχτερινή παρέλαση.Ήθελαν μόνο να περάσουν καλά,να ξεφύγουν από την καθημερινότητα,να γελάσουν..

Τα χρόνια πέρασαν και η ομάδα μεγάλωσε,όπως μεγάλωσαν και οι ιδέες των ανθρώπων της.Εντυπωσιακές στολές που έκαναν αίσθηση,άλλοτε σαν βγαλμένες από άλλες εποχές κι άλλοτε πιο επίκαιρες και καυστικές από ποτέ.

Οι Άλλοι,όπως συμβαίνει σε κάθε οικογένεια,αναπόφευκτα μεγάλωσαν,διαφώνησαν,τα ξαναβρήκαν και στο τέλος ωρίμασαν κι ανέλαβαν τις ευθύνες τους.Παρέδωσαν την ομάδα σαν πολύτιμη κληρονομιά στα παιδιά τους,που «ήρθαν όταν έφυγε η μέρα» και έκτοτε «δεν βλέπουν,δεν ακούν και δεν μιλάνε»,ζώντας «στην πολιτεία των νερών».Καμιά φορά οι Άλλοι πάνε «αλλού» και πάντα αντιμετωπίζουν με θάρρος την «Κυκλώπεια απειλή»,ψάχνοντας να βρουν τι είναι αυτό το «κάτι που βρωμάει».

Εδώ και δύο δεκαετίες,οι Άλλοι κλείνουν το μάτι στα σημεία των καιρών και πάντα,μα πάντα,κάνουν αυτό που τους ένωσε το 1993:

«Γελάνε με την καρδιά τους!»

Background Image