Οι Άλλοι

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Οι Άλλοι

Οι Άλλοι

Κάδρο D’ Alloi

Οι ΆΛΛΟΙ από το 1993 δίνουν ανελλιπώς το ιδιαίτερο στίγμα τους στο
Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.Φαντασία, Δημιουργικότητα, Κέφι και Ποιότητα
συναντιούνται χρόνια τώρα, τόσο στις στολές τους όσο και στα άρματά τους.
Φέτος, επιλέγουν να ντυθούν KΑΔΡΟ D'ALLOI, μια Pop Art πρόταση
παρακινώντας το αγαπημένο τους κοινό να αφήσει τα προβλήματα της
Καθημερινότητας και να μπει στο πολύχρωμο Κάδρο των ΆΛΛΩΝ, στο
Κάδρο της Χαράς και της Τέχνης! 
ΚΑΛΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ!!!

 

Θέμα: Κάδρο D’ Alloi

Τηλ.: 697 6111029, 694 4835214, 697 7726931

Καλέστε / 6977726931 (Tel.) / 6986751055 (Tel.)

Δείτε / 


Οι Άλλοι

Οι Άλλοι

 

1993.Μια παρέα με φαντασία,διάθεση και τρέλα βάζει τον θεμέλιο λίθο για την δημιουργία μιας από τις μακροβιότερες ομάδες του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.Κανείς δεν είχε στο μυαλό του να «παντρέψει» το παρελθόν με το παρόν,κανείς δεν φανταζόταν πολύμηνη προετοιμασία,χορούς των ομάδων,νυχτερινή παρέλαση.Ήθελαν μόνο να περάσουν καλά,να ξεφύγουν από την καθημερινότητα,να γελάσουν..

Τα χρόνια πέρασαν και η ομάδα μεγάλωσε,όπως μεγάλωσαν και οι ιδέες των ανθρώπων της. Εντυπωσιακές στολές που έκαναν αίσθηση,άλλοτε σαν βγαλμένες από άλλες εποχές κι άλλοτε πιο επίκαιρες και καυστικές από ποτέ.

Οι Άλλοι,όπως συμβαίνει σε κάθε οικογένεια,αναπόφευκτα μεγάλωσαν,διαφώνησαν,τα ξαναβρήκαν και στο τέλος ωρίμασαν κι ανέλαβαν τις ευθύνες τους.Παρέδωσαν την ομάδα σαν πολύτιμη κληρονομιά στα παιδιά τους,που «ήρθαν όταν έφυγε η μέρα» και έκτοτε «δεν βλέπουν,δεν ακούν και δεν μιλάνε»,ζώντας «στην πολιτεία των νερών».Καμιά φορά οι Άλλοι πάνε «αλλού» και πάντα αντιμετωπίζουν με θάρρος την «Κυκλώπεια απειλή»,ψάχνοντας να βρουν τι είναι αυτό το «κάτι που βρωμάει».

Εδώ και δύο δεκαετίες,οι Άλλοι κλείνουν το μάτι στα σημεία των καιρών και πάντα,μα πάντα,κάνουν αυτό που τους ένωσε το 1993:

«Γελάνε με την καρδιά τους!»

Background Image