Γκαζανόβες

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Γκαζανόβες

Γκαζανόβες

Καρδινάλιοι…Καρνιβάλιοι

ΓΚΑΖΑΝΟΒΕΣ 2019
Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα μας συμμετέχει στο Καρναβάλι του Ρεθύμνου τιμώντας τις παραδόσεις και τα ήθη της πόλης μας. Το θέμα μας φέτος είναι «Καρδινάλιοι Καρναβάλιοι» και, όπως καταλαβαίνετε και από τον τίτλο, η αντρική μας στολή είναι ένας καρδινάλιος, δηλαδή ένας αξιωματούχος της καθολικής εκκλησίας, και η γυναικεία στολή είναι μια καλόγρια, επίσης της καθολικής εκκλησίας. Στόχος μας και φέτος είναι να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και τελικά να αναδείξουμε την κρητική φιλοξενία και παράδοση σε όλους τους καρναβαλικούς και μη επισκέπτες της πόλης μας. Καλή διασκέδαση λοιπόν!!!

Τιμή στολής : 35 €

Καλέστε / 6949582013 (Τηλέφωνο) / 6983800862 (Τηλέφωνο)

Δείτε / 


Γκαζανόβες

Γκαζανόβες

 

Επτά χρόνια Γκαζανόβες, πέντε χρόνια γεμάτα αγωνία (θα έχουμε κόσμο φέτος; , τι θα κάνουμε με αυτό το θέμα; κ.α.), αλλά και γεμάτα ικανοποίηση, κέφι και χαρά για την συμμετοχή μας σε αυτό τον όμορφο θεσμό που ονομάζεται Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι.

Η ομάδα μας ιδρύθηκε από τα μέλη του Vespa Club Ρεθύμνου κι από εκεί προέρχεται το α΄ συνθετικό του ονόματός μας. Στην πορεία όμως τον βασικό πυρήνα της ομάδας στελέχωσαν κι άλλοι καρναβαλιστές.

Το 2011, όταν δηλαδή ξεκινήσαμε αυτή την πορεία, επιλέξαμε για θέμα μας «Λατέρνα Φτώχεια και Φιλότιμο». Κάθε αρχή και δύσκολη όπως λέμε αλλά αυτό ήταν. Τα επόμενα χρόνια ακολούθησαν θέματα όπως το «Ice Age», το οποίο αποτέλεσε και το πιο επιτυχημένο θέμα μας, τουλάχιστον από εμπορικής πλευράς, «Φρουρά του Βατικανού» όπου ατραξιόν της ομάδας ήταν ένας καρναβαλιστής που ντύθηκε Πάπας και τράβηξε όλα τα βλέμματα και «Klaus Nomi». Φέτος επιλέξαμε ένα θέμα από την αρχαιοελληνική μυθολογία.

Θα ντυθούμε Αφροδίτη και Έρωτας ή αλλιώς «Πιο Έρωτας Πεθαίνεις». Μένει να δούμε ποιος θα αντέξει τόσο Έρωτα!

Background Image