Άρκαλοι

Πληρώματα Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού

Αρχικη / Καρναβαλιστές / Άρκαλοι

Άρκαλοι

20th Carnival Birthday Party

Οι Άρκαλοι κλείνουν 20 χρόνια παρουσίας στο Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι, βάζουν τα καλά τους και διοργανώνουν ένα ξέφρενο πάρτυ γενεθλίων!

Καλέστε / 6976698434 (Βάσω) / 6984925091 (Κλαίρη) / 6977689506 (Ασπασία)

Δείτε / 


Άρκαλοι

Άρκαλοι

 

Η ΟΜΑΔΑ ΆΡΚΑΛΟΙ ΠΡΩΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΡΕΘΥΜΝΙΩΤΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΣΩΤΗΡΙΟ ΕΤΟΣ 2000 ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΦΩΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΕΥΕΙ ΤΙΣ «ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΦΩΛΙΕΣ» ΤΟΥΣ ΜΕ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ, ΠΑΡΕΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΡΑΣΙ!!!
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΑΡΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΈΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΜΑ.
ΤΟ 2003 ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΗ ¨ΡΕΘΥΜΝΙΑΔΑ 2004¨!
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ: ΩΣ ΤΡΕΛΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΤΑ ΑΧΥΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΒΑΡΕΛΟΦΡΩΝΕΣ ΠΟΤΙΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΒΑΡΕΛΙΑ ΚΡΑΣΙ, ΩΣ ΦΛΥΤΖΑΝΕΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΙΚΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ, ΚΕΡΑΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΌΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ, ΩΣ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΗΡΩΙΚΑ ΤΟ ΚΕΦΙ.
ΣΑΝ ΚΟΥΡΔΙΣΤΕΣ ΚΟΥΚΛΕΣ, ΞΕΚΟΥΡΔΊΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΌ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ : ΤΟ 2009  ΘΙΓΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΌΤΥΠΟ ΑΡΜΑ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ, ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΑ ΚΟΥΤΙΑ, ΤΟ ΟΠΟΊΟ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΟ 1Ο ΒΡΑΒΕΙΟ.
ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΆ : HOMUS ARKALUS (ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 10 ΧΡΌΝΩΝ), «ΔΝΤ-ΑΛΑΡΓΙΝΟΣ Ο ΚΗΠΟΣ, ΔΑΝΕΙΚΑ ΤΑ ΛΑΧΑΝΑ», «Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ-Η ΚΙΡΚΗ & ΤΑ P.IG.S», «ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ», «THE TROYCANS-Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…», ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΔΝΤ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ, ΞΑΝΑΓΙΝΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΥΖΕΛ. ΤΟ 2018, ΟΙ ΑΡΚΑΛΟΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΟ ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΌ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΦΛΕΒΆΡΗ, ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΗΠΟΥΡΟΙ.
ΤΟ 2019 ΣΑΣ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΩΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΟΜΠΡΕΛΕΣ

Background Image