Press Releases

All the latest news of the organizing committee.

Home / Press Releases / ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ

ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ

ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΥΠΑΙΘΡΙΕΣ ΨΗΣΤΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΜΙΚΤΟ ΚΛΙΜΑΚΙΟ

15/02/2018

Αυστηρότατες προειδοποιήσεις προς όλους όσοι έχουν πρόθεση να στήσουν παράνομες υπαίθριες ψησταριές ή να πωλούν προϊόντα χωρίς άδεια, απευθύνουν η Διεύθυνση Αστυνομίας Ρεθύμνης, η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας, το Τμήμα Εμπορίου και ο Δήμος Ρεθύμνης.
Οι συναρμόδιες Υπηρεσίες για την πάταξη του παρεμπορίου ανακοίνωσαν τη σύσταση Μικτού Κλιμακίου για την άμεση καταστολή κάθε μορφής παράνομης πράξης, που απειλεί την ασφάλεια της υγείας των επισκεπτών, την οικονομία και την τάξη.
Τα μικτά κλιμάκια πρόκειται να διεξάγουν εξονυχιστικούς ελέγχους σε όλη την πόλη, καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου, αρχικά κάνοντας συστάσεις συμμόρφωσης, ενώ στη συνέχεια για όσους αγνοήσουν τις προειδοποιήσεις και δεν πειθαρχήσουν, θα επιβάλουν αυστηρά πρόστιμα που φτάνουν έως 5.000 ευρώ, ενώ θα κινείται άμεσα η αυτόφωρη διαδικασία. Ο παράνομος εξοπλισμός θα απομακρύνεται κατά την βεβαίωση της παράβασης.
Η Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού απευθύνει έκλειση προς όλους να βοηθήσουν στην πάταξη του παρεμπορίου αλλά και τους επισκέπτες να εμπιστεύονται μόνο τα καταστήματα που λειτουργούν νόμιμα.

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2018, πραγματοποιείται με την Αιγίδα του Υπουργείου Τουριστικής Ανάπτυξης, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Κρήτης και του Επιμελητηρίου Ρεθύμνης.

Μεγάλος χορηγός του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού είναι η AMSTEL και στηρίζεται από μεγάλο μέρος της Ρεθεμνιώτικης επιχειρηματικής κοινωνίας με το πρόγραμμα «ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ», καθώς και από το νέο πρόγραμμα «Υιοθεσίας εκδηλώσεων». Χορηγοί Επικοινωνίας είναι ο Όμιλος της ΚΡΗΤΗ TV, το STARChannel, και όλα τα ΜΜΕ της Κρήτης.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ :
ΔΗΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΗΣ – Κ.Ε.ΔΗ.Ρ. (Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Ρεθύμνης)

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού 2018:
ΠέπηΜπιρλιράκη, , Πόπη Δυνιακού - Κρυοβρυσανάκη, Έλενα Πατσαχάκη, Κώστας Μοσχάκης,ΜάνοςΠαλαφούτης, Γιώργος Χάσικος, Κατερίνα Μανετάκη και Νίκος Μαρκαντώνης.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΜΕΩΝ 2018 
Αντώνης Αλεξάκης, Χρήστος Αλεξάκης, Ειρήνη Ανδρεαδάκη, Σταμάτης Γαβαλάς, Διαμαντούλα Δελήμπαση, Θοδωρής Κελαράκης, Πέτρος Κλαψινός, Πόπη Κρυοβρυσανάκη, Αμαλία Μαθιουδάκη, Κατερίνα Μανετάκη, Νίκος Μιχάλας, Κώστας Μοσχάκης, Μάνος Παλαφούτης, Γιώργος Παπαδόσηφος, Έλενα Πατσαχάκη, Γιώργος Πεδιαβιτάκης, Άκης Πλαϊτης, Στέλιος Σαμψών, Γιάννης Σκαρβέλης, Μιχάλης Σταράκης, Θανασης Σταυρουλάκης, Στεφανία Φραγκιαδάκη και Βαλάντης Χόμπης.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το http://rethymnocarnival.gr/  και www.rethymno.guide

Background Image